Utleie av Hus

Utsikt over vika fra kjøkken og stue.

På gården er det også et hus til utleie. Standarden er ikke all verden på dette huset, noe som gjenspeiler seg i prisen :)

Huset ble bygd i 1902, og var grendeskole frem til ca 1960 for ungene fra Trælnes og til Kvervet. Etter den tid tok min gammel-onkel, Leif Sletten, over huset. Det ble tidhvis kun brukt om sommeren da han brukte vinterene i Stavern. Min morfar, Håkon Sletten, overtok huset i 2005 og i 2007 tok jeg over huset.  

De siste årene har huset blitt lite brukt. Men en del arbeidere bodde der under fjøsbyggingen her på gården, og det har blitt leid ut sporadisk på korttidsleier siden da.

2014 ble det satt inn ny vedovn og det ble gjort litt oppussing i form av bytting og fiksing  av noen vinduer samt store deler av huset ble mala innvending. Det ble også lagt nytt gulv på kjøkken og soverom. Resultatet ble bra og huset blir nå leid ut på helårsbasis. 

Huset er nå revet og nytt våningshus blir bygd på gården, så fra jan 2018 er det antagelighvis hus til utleie igjen. dette er da et nyere hus en her omtalt, bygd rundt 1988.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.08 | 20:40

Hei Nina. Ja, jeg tar opp bestillinger og selger 10kg pakker som beskrevet ovenfor når jeg har slaktet. ta kontakt på ltsk@online.no hvis du er interesert.

...
10.08 | 14:47

Hei, selges disse 10 kg pakkene som det reklamerer for på siden deres.
Nina

...
11.12 | 21:04

Hei Nina. Pr dags dato har jeg ikke kjøttdeig å selge men fra Mars 2020 kan det være mulig. Da skal det slaktes og males kjøttdeig. Hvor i landet holder du til?

...
11.12 | 10:08

Er det mulig få kjøpt kjøttdeig av limoousin fra dere. Hvis ikke, hvilken del av dyret maler man opp til kjøttdeig.

...
Du liker denne siden