Salg av Livdyr

Ved henvendelser ang. livdyr:

Ta kontakt på tlf 482 69 323

eller mail: ltsk@online.no

Lars Tomas Sletten Kapelrud

 

Full French og Kolla Okser for salg, Stambokførte

Det vil alltid være aktuelle okser for salg, men med varierende alder. Se bilder lenger ned på siden.

Aktuelle okser for salg:

 

641 Full French. f.April 2018
641 Har den Franske lettekalver seminoksen Tricot som far. Tricot scorer meget bra på moregenskaper, f.eks melk og kalvingsevne på døtre. Mor til denne oksen er ei relativ lita men kjøttfull og spennede ku. Morfar er en sønn etter den franske seminoksen Tango, Tango er en meget kjøtfull okse.
Fødselsvekt 41kg

 

653 Nemo av Sletten, Full French. f.September 2018, SOLGT!
653 er sønn av den Norske seminoksen Laban av Schøll. Mor til denne oksen er fra en meget god morlinje her i besteningen. Morfar er Uskudar sønnen Volum av Eide, mens mormors far er Thetis. Både mor og mormor har masse melk og flott eksteriør. 653 er helt i tilvekst toppen her i besteningen.
Fødselsvekt 48kg

 

655 Nidar P av Sletten, Kolla Limousin. f.Oktober 2018, SOLGT!
655 er sønn av den Tyske seminoksen CN Rex PP. Dette er en meget god tysk homozygot kolla seminokse. Som blant annet er sterk på melk og hart meget fint eksteriør. På mor siden ligger bestningens roligste og eldste ku, Bjellekua Candy som mormor. Morfar er en sønn etter Tango.
Fødselsvekt 41kg

657 Nils av Sletten, Full French. f.November 2018
Dette er en sønn av Klopp av Sletten, som er en Damona sønn jeg selv har brukt. Morfar er Jan av Sletten, som er sønn av Bavardage.
Fødselsvekt 32kg

658 Napoleon av Sletten, Full French. f.November 2018
658 er sønn av privatimporten Loyal (fransk seminokse). Loyal har meget god kjøttindex. Mor er ei datter kjøpt fra Ola Jørn Tilrem, hun har High Five ET av Eide som far. Mormor er ei Embryo etter Happy Day. Så her er det mye spennede genetikk som ikke er brukt så mye i Norge. 658 er meget rolig, tilitsfull og fin okse med flott tilvekst. Denne oksen er tenkt brukt i egen bestning før salg.
Fødselsvekt 42kg

659 Nünchen av Sletten, Full French. f.November 2018
659 har Luguber av Hovde som far, dette er en Norsk Seminokse etter Danske Engkjær Get It, Luguber har Tango som morfar. Tango er en meget kjøttfull Fransk Seminokse. På morsiden finner vi Armoric som morfar samt Usted i neste ledd. Mor til denne oksen er også mor til den kjøttfulle kviga Lille av Sletten som ble solgt på Limmo-18 på Agrotekikk (Lot1) Mor er meget kjøttfull og ei kombakt ku som føder lett. Her forventes det kompakte og kjøttfulle avkom etter denne oksen. 
Fødselsvekt 43kg

663 Orientekspressen av Sletten, Full French. f.Februar 2019
663 er sønn av den Franske seminoksen Bel Orient. Dette er en meget fin seminokse som er tatt inn utenom Tyr / Norsk Limousin, så den er ikke så mye brukt i Norge. Bel Orient er sønn av Neuf og har Dauphin som morfar, så her er det velprøvd og god genetikk. Mor er ei fin Tricot ku, hun melker godt og føder lette kalver. Meget godt Lynne både på ku og kalv.
Fødselsvekt 37kg

666 Ogneur av Sletten, Full French. f.Februar 2019
666 er sønn av den Franske seminoksen Gagneur. Dette er en kjøttfull lettkalver med relativt liten ramme som er importert fra Frankrike. Mor har masse melk, er rammestor og kjøttfull. Kombinasjonen gjør at dette blir nok en fin miks type, det skal bli bra med kjøtt og melk her. Mor er sønn av den franske seminoksen Thetis. Oksen er tilitsfull, så lynne er godt over gjennomsnittlig bra.
Fødselsvekt 45kg

669 Oxstar av Sletten, Full French. f.Februar 2019
669 er sønn av den Franske seminoksen Gagneur. Dette er en kjøttfull lettkalver med relativt liten ramme som er importert fra Frankrike. Mor er datter av Rockstar, også dette en liten og kjøttfull lettkalver fra frankrike. Mormor var ei rammestor ku, så det er brukt små okser på denne linja for å ta ned størrelsen. Denne oksen er kjøttfull og kompakt. Det forventes at den gir lette fødsler, med kjøttfulkle avkom.
Fødselsvekt 35kg

 

Det er og flere aktuelle unge okser som er født fra Mars 2019 og utover

 

Drektige Kyr og Kviger for salg

  • Ta kontakt så ser vi ka vi får til 🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Arto Isomäki | Svar 16.01.2019 00.55

Hi Lars. Im send for you email.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.12 | 21:04

Hei Nina. Pr dags dato har jeg ikke kjøttdeig å selge men fra Mars 2020 kan det være mulig. Da skal det slaktes og males kjøttdeig. Hvor i landet holder du til?

...
11.12 | 10:08

Er det mulig få kjøpt kjøttdeig av limoousin fra dere. Hvis ikke, hvilken del av dyret maler man opp til kjøttdeig.

...
16.01 | 00:55

Hi Lars. Im send for you email.

...
24.07 | 22:43

Nice to hear that you enjoy the short view on the farm.

...
Du liker denne siden